Pages

Wednesday, February 28, 2018

Baby Baru

Hi

Baby baru. I ingat i sorang je jenis malas bersiap. Masa jenama luminous jual set Flawless Treatment Foundation with lip n cheek stain...terkejut . Ramai suka .  Jual sendiri sebab luminous tak buka agent masa tu. Ramai rupanya spesis nak bersiap tangkas laju pantas. hihi. So dari situ mmg nampak la populasi wanita zap zuss zass ramai. Ingat smua jenis makeup nak contour2 duk cermin lama2 hihi.






Then after that masa Luminous buat makeup kit pun sama, set tu terjual dekat 3k unit, i sell alone. Maybe bg brand lain tak byk unit i sell tapi sebab i sell sendiri so its quite positive.insyaAllah.

Jadi dengan itu...terlahir lah baby baru ni sebab ramai suka set pantas !

Ramai suka set camni..

Ramai yang tak suka makeup pun ada, tapi nak nampak glowing sikit. dulu i kagum tengok Uqasha Senrose nampak berseri je dia pink pink, rupanya sikit warna pun main peranan. Sikittttt je dah nampak berseri. Terinspirasi terus nak buat express makeup kit macam ni. I kalau tak makeup cam pale je ..bibir pun dah pink pudar haha. 


Dalam set ada...

2 steps and there u go ! Fabulous glowing skin. 😍😍😍 

πŸ’„Selfie Ready Stick Foundation with Brush . Ada berus lembut sekali senang !
πŸ’„Kiss and Blush Pigment . Pink pink pipi and bibir ! Bukan macam lip matte yang keringkan bibir  tu. Ni sedap2 je dia kat bibir and pipi. Tak minyak. 




Are u selfie ready gituuu. hihi

Ni set nak pink pink macam Uqasha Senrose . 




Foundation stick ni ada berus sekali. Formula dia tak oily ! Kalau guna takkan rasa minyak atau greasy . Effect macam pakai bedak, tahan sampai ke petang. Tak kelabu ! Memang rnd untuk skin orang Malaysiaa. hehe












@nameeroslancosmetics dah open untuk agent and stokis. Marketing HQ akan sediakan tiap bulan dari segi video , material, gambar semua lah ! So senang untuk squad @nameeroslancosmetics .

Ni customer bg feedback hiks !



Pengambilan agent pun modal kecik je. Set ni memang set pantas bersiap. I namakan dia EXPRESS MAKEUP KIT . Memang best hihi. Taknak cakap lebih2, kalau berminat nak jadi agent atau stokis boleh terus contact 

Kiela .... 019 687 9303


Sesiapa beli dari blog namee ni boleh sebut kat kiela RM10 off ! Khas untuk hari ni je hehe. :)


RM10 off jika dari blog namee ni je tau. 



Boleh tengok2 kat instagram and facebook @nameeroslancosmetics jugaa !








11 comments:

  1. wah tahniah namee...

    ReplyDelete
  2. Tahniah namee..slangkah demi slangkah maju ke hadapan... πŸ˜‹

    ReplyDelete
  3. cantik sangat ur skin ...flawless :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah Nameeeeee hehehe moga sukses selalu :)

    ReplyDelete
  5. wow...marveles.

    cukup menarik untuk digunakan oleh kaum wanita

    ReplyDelete
  6. congrats namee semoga dipermudahakan segala urusan ya

    ReplyDelete
  7. Congrats Namee! Pernah jgk berangan nak ada jenama cosme sendiri. Tapi, sendiri sbnrnya tak suka pun pakai apa2 cosme sgt . hiks

    ReplyDelete
  8. Wah..tahniah namee! Menarik! 😍😍😍

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 photo lumi.jpg