Friday, July 25, 2014

oriderm ..terbaik!

Bebas masalah kulit!?

Masalah jerawat, kulit kusam dan gelap, jeragat dan bintik hitam kini dapat diatasi dengan satu formula saja. Malah formula ekstrak tumbuhan marin ini akan dapat melicinkan kulit selain memberi keseimbangan sempurna.

  Apa formulanya?
  Jawapannya adalah ORIDERM yang berjaya mengubah juara program Projek Metro juga penyampai radio dan TV popular, Norliza Khairuddin menjadi wanita lebih yakin dengan kulit wajah BEBAS MASALAH.

  Akui Norliza Khairudin yang sudah mencuba ORIDERM sejak tiga bulan lalu, kedua-dua set istimewa ini adalah PENYELESAIAN TERBAIK untuknya mendapatkan kulit wajah bersih dan lebih menarik.

  "Saya seperti remaja lain, mencuba dan terus melakukan eksperimen bagi mendapatkan produk paling sesuai dengan kulit muka. Namun selepas meneliti kandungan dan bahan yang digunakan iaitu ekstrak tumbuhan marin, saya mencubanya.

  "Ternyata kurang seminggu selepas mencuba, saya lihat sendiri perbezaannya. Kulit lebih segar, licin dengan tekstur dan warna kulit lebih cerah sekata. Saya rasa ringan dan bersih setiap kali selepas mencuci dan ORIDERM benar-benar memberikan saya keyakinan dengan memiliki wajah lebih menarik.

  "Harganya murah dan hasilnya cepat. Jangan ragu untuk mencuba kerana anda juga mungkin akan mengalami pengalaman LUAR BIASA saya bersama ORIDERM," katanya.

  Dapatkan dua set istimewa ini dengan harga promosi: Hanya RM150 untuk Set Remaja dan RM280 untuk Set Anti Penuaan. Rasai sendiri perbezaannya dan mulakan hari anda dengan ORIDERM hari ini!

  Hubungi 016-4224439 untuk keterangan lanjut dan menempah set anda hari ini. Anda juga boleh melihat sendiri KEBERKESAN kami di Instagram @oriderm_malaysia.


10 Rahsia Lelaki Yang Perempuan Perlu Tahu !


Tuesday, July 22, 2014

Sebak Pulak Hati Ni. :(

Hi..

Raya zaman dulu and sekarang tak sama tapi konsep raya nya sama. Konsep nya bila raya lah sanak saudara berkumpul. Kalau nak tunggu hari biasa, jangan harap nak berkumpul.Jemput datang harijadi anak pun..bukan main busy tak boleh datang.*sobs. So during raya jela all the family boleh berkumpul ramai2 . 

Raya dulu, malam raya semua dah sampai kat kampung.
Raya dulu, ayam pun sembelih sendiri. Budak2 lah yang syok kejarkan ayam untuk tangkap.
Raya dulu, gigih kacau dodol walaupun tangan confirm lenguh. Takpe tangan lenguh, sanggup asalkan sambil kacau dodol boleh sembang dengan sanudara.
Raya dulu,lelaki pun tolong lap kan balang kuih and isikan kuih raya dalam balang,
Raya dulu, excited nak tidur lambak (tidur bentang tilam ramai2) dengan saudara mara.
Raya dulu, pagi2 semua dah terpacak nak mandi sebab excited pagi raya.


Raya dulu.....................banyak nya istimewa raya dulu......


Bila tengok iklan PETRONAS "Ke Pangkuan Bonda" ni......sebak pulak rasa. Inilah raya yang precious...




Raya sekarang, banyak dah berubah. Balik kampung jumpa saudara mara tu bukan satu kepentingan dah. Bila bila boleh skype lah video call. Boleh pulak cuti hari raya pergi holiday pulak. Bukan main canggih.Tapi tak sama. Dalam skype tak boleh genggam cium tangan bonda. :')


During launching day iklan raya PETRONAS 2014 haritu . "Ke Pangkuan Bonda"








 Tidur lambak (tidur bentang ramai2 dengan saudara mara) , kejar2 ayam,bakar lemang, kacau dodol ramai2....etc. *sobs :') rindunya.

Tak kisah lah raya dulu dan raya sekarang dah berubah sebab perubahan zaman tapi konsep raya masih sama. Bila raya,jangan lupa pulang ke pangkuan bonda masing2. Time raya lah,keluarga berkumpul, bermaafan, sama2 persiapan raya. Tapi time kita seronok2 raya, ada jugak golongan yang kurang bernasib baik.

So tahun ni jugak PETRONAS lancarkan Program Sentuhan Kasih. Program ni akan pilih sejumlah ibu tunggal yang kurang bernasib baik untuk dihulurkan bantuan. Nanti ada 70 sukarelawan dari PETRONAS akan bawak keluarga2 ibu tunggal ni pergi shopping untuk buat persiapan raya...baju raya, bahan nak buat kuih raya dan semua persiapan raya. Bagus program Sentuhan Kasih ni. PETRONAS sangat peka. 

Jangan lupa Pulang Ke Pangkuan Bonda masing2 ye. On the way nak pulang ke pangkuan bonda tu...utamakan keselamatan. Kalau mengantuk....macam biasa.... PETRONAS memang peka dengan segala situasi. Tiap tahun ada kempen Coffe Break di petrol station PETRONAS. eh eh macam tak biasa plak...dah 15 tahun pun kempen Coffee Break ni..boleh minum coffee and makan makanan ringan untuk segarkan diri. Percuma ye !


Toodles ! Selamat pulang ke pangkuan bonda walau dimana pun raya disambut !


10 Rahsia Lelaki Yang Perempuan Perlu Tahu !


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...