Advertorial

Well hello...

Iklan berbayar..
Sesiapa yang berminat untuk iklankan produk di sini boleh terus email saya je di nameeroslan@nuffnang.com . Bincang sana senang. Time email tu..forward terus link product ok  untuk marketing asal janganlah produk nak menipu customer ok. mihmih. Majulah bangsa untuk negara ! hihi :)


Terima kasih
10 Rahsia Lelaki Yang Perempuan Perlu Tahu !


8 comments:

  1. Salam nameee..
    suke bace blog awk..ari2 mesti nk buka
    kalau saya nk jual2 baju yg terpakai yg masih elok
    pakai pon adela dlm sekali atau 2kali dan ade yg xpnh pakai lgsung..bole x?TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam aina. email saya terus kat nameeroslan@hotmail.co.uk :)

      Delete
  2. Aslm... sy pn suka tgk blog awk, first time tgk blog awk. Jgn lupa join blog sy http://tomeycutee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Saya pun ada juga nak minta namee iklankan jualan..masih boleh ke?ehee^_^
    http://miseyz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. email saya at nameeroslan@hotmail.co.uk okay. :)

    ReplyDelete
  5. salam.. kalau saya nak buat promosi blog and poduk boleh tak??
    nanti email harga yer sis..
    www.salawatizainuddin.com

    tq

    ReplyDelete
  6. salam..
    kalau nak buat iklan boleh lagi ker??
    www.salawatizainuddin.com

    ReplyDelete
  7. salawati...email kamu apa ye....ni email saya nameeoslan@hotmail.co.uk

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...