Contact Me

Mihihiih...

Nak contact macam mana eh senang...macam ni... hihiih

Kalau nak email pun boleh tapi email yang ni lah yang active... nameeroslan@hotmail.co.uk   atau nameeroslan@nuffnang.com

Second option, kat facebook aje lah senang. hehe. :D https://www.facebook.com/NRFull?ref=ts&fref=ts

Toodles :D


17 comments :

  1. Assalammualaikum Namee...

    jemput visit online shop kite... www.mymodestyboutique.com

    :)

    suka baca blog namee

    ReplyDelete
  2. Assalamualikum

    saya zati, boleh tak email pada saya quotation baju yg you tempah dekat nurith harith tu? saya berminat lah nk tempah dekat dia, tp nk tau harga dulu la(itu pun kalau you tak kisah nk share dgn i) do email me at juzzafirah@gmail.com

    Thank you

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum

    Saya zati,boleh tak namee bagi quotation untuk baju yang you tempah dengan nurith harith tu? saya berminat la nk tempah, tapi nk tau harga dia dulu (kalau you tak kisah nak share la). do email me at juzzafirah@gmail.com

    thank you

    ReplyDelete
  4. Salam, dulu masa tanya2 nurita....bridal start 1500 ke atas rasanya...tengok design mana yang kamu nak...kalau nak buat design lain, charge lebih sikit kot. tanya je kat dia, dia mesti jawab. :)

    ReplyDelete
  5. namee bley x share me price MUA awak anna tuh. kan u email it to nurulhanim2@gmail.com..=) tq just doing survey

    ReplyDelete
  6. Salam..hi u..i silent reader.. i baru bace blog u..i ade terbace pasal adik u..i respect ur parent coz sabar n tabah lyn adik u..moga2 adik u cepat sembuh..i nk sharing one thing..i ade t'pndg satu buku berkaitan autisme ni..tajuk die "aku bersyukur anakku autisme"..ni details kat bwh
    Penerbit: Telaga Biru (03-62754070)
    Nama Penulis : Dr Wan Nasyrudin & Hisham Ahmad
    Harga: RM 17.00
    Kod Produk: TBBK 1260
    ISBN: 978-967-388-122-2
    Saiz: 14cm X 21cm
    Mukasurat: 176 ms
    Tarikh produk berada di pasaran: April 2013..

    may b leh jdkn rujukan utk u...

    ReplyDelete
  7. Salam kak namee. Bley tau x time ur wedding pkai photographer sape n cater mane yer.. sbb i pon duk area seremban. Thanks

    ReplyDelete
  8. salam kak namee, saya memang silent reader dari dlu lagi, suka baca blog kak namee. saya sarankan kak namee buat follow blog by email, hehe. senang nak follow update post dari kak namee. dulu saya dapat tau post baru dari fb, skrg da xde fb. kalau through email je, bukak email, yeaa, ada post baru dari kak namee :))) . just only suggest ;p

    ReplyDelete
  9. Hi Namee...I stumbled upon your blog....and once I started reading I just couldn't stop. I am so inspired by your love story. In this day of infidelity and high divorce rates, your lovely
    story is truly a breath of fresh air. May God bless you and your family always.

    ReplyDelete
  10. Hi Namee...I stumbled upon your blog....and once I started reading I just couldn't stop. I am so inspired by your love story. In this day of infidelity and high divorce rates, your lovely
    story is truly a breath of fresh air. May God bless you and your family always.

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum..Hi Kak Namee..
    Kita memang minat betullah dgn kak Namee. Nak tau mcm mana kita boleh baca akak punya blog, hee..sebab time kerja kita boring then godek2 jumpa akak punya blog. Bila dah start baca jatuh cinta pula. Serious, byk ilmu and benda yg best bila baca akak punya blog. Baby Adam pun cuteee sangatttt..Kita doakan semoga akak sucsess selalu..love youu!!

    ReplyDelete
  12. salam, berminat untuk membeli gelang pandora , email ke sarmastura91@gmail.com
    :) tq

    ReplyDelete
  13. comelnya second baby congrats !!! i also tried to get pregnant after my first child finish my pantang immediately tried. but negative negative result until my first child almost 10months then I got pregnant.Alhamdullilah.Because my age now is already 35.If Allah give you rezeki accept it with open heart even though got some rintangan there.I wish I can get marry early and have children in young age like you.But never late than never.Hope you will have smooth deliver and di mudahkan Allah.amin.

    ReplyDelete
  14. Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
    Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
    Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
    Coba servis kami tanpa registrasi:)

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum Namee, jemput singgah blog akak http://aku-dan-tulisan.blogspot.com
    ;D

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum Namee , kalau ade masa lawati dan singgah my business blog kedaidinamik.blogspot.com untuk melihat produk komputer dan smartphone serta terima maklum balas di my business blog . Sekian

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...